SERVICE PÅ KEDLER

_________
 

TT BOILERS

TEKNIK

TERMO TRADING


- og andre mindre dampkedler

 

Autoriseret service, originale reservedele og professionel vejledning for alle nye og gamle Termo Trading kedler, TT BOILERS og TEKNIK kedler, samt andre mindre og mellemstore dampkedler på olie, gas eller elektrisk opvarmede.

AB&CO har den lovpligtige
ISO 9001:2015 certificering til at udføre serviceopgaver på kedler og procesvarmesystemer - herunder lovpligtig eftersyn af dampkedler.

Vi dækker hele Skandinavien og mere til.
 

Se her et rigtig godt tilbud på en gratis og uforpligtende serviceaftale med attraktiv rabat-ordning (PDF) :

 

 


Se certifikatet her

 

Venligst send forespørgsler på service og reservedele med denne formular :

Send Mig Tilbud

Email vil blive sendt til en vagtfunktion der gennemgår og koordinerer forespørgslen. Skriv "Servicetilbud" og så vil din forespørgsel vil blive hurtig besvaret af en servicemontør.

  Jimmi Farver
Servicemontør


Telefon :

+45 2711 9562

(Direkte)


+45 4817 7599 (Hovednummer)

 
  Direkte Email
Af sikkerhedshensyn bedes du bruge denne email kontaktformular til at kontakte mig direkte den første gang. Skriv "Til Jimmi" eller "Til Service" øverst og så vil jeg få din email. Vi beklager ulejligheden.

hovedmenu

 


 

kontakt

 

 

 


AB&CO tilbyder service, reparationer og ombygninger af det store produktprogram af både TT BOILERS og TEKNIK dampkedler og hedtolieanlæg.

Reservedele leveres fra velassorteret lager.

Service Dept.JPG (27283 bytes)

Service foretaget af AB&CO autoriserede servicefirmaer betyder at kedelfabrikkens serviceafdeling og ingeniører står bag opgaven, og fabrikken vil være underrette om alle forhold i opgaven. Dette  tilsikrer en høj kvalitet med den seneste teknik der er godkendt af fabrikken, herunder originale og godkendte reservedele. Alle opgaver udført af de autoriserede servicefirmaer er underlagt garanti. Opgaver og arbejde udført på AB&CO kedler af ikke-autoriserede servicefirmaer, betyder at AB&CO ikke yder nogen form  for garanti hverken på arbejdet, delene eller på den pågældende kedel som helhed. Generel rådgivning ydes altid til driftspersonalet og kunden som helhed, men detaljeret teknisk assistance i tekniske forhold ydes ikke igennem uautoriserede servicefirmaer.
 

Mere om firmaet :   

www.abco.dk

Rådgivning til Kedelkunder

Du kan altid ringe til kontoret på 4817 7599 og få gratis telefonrådgivning omkring vores kedler og udstyr.


For spørgsmål udover selve kedlen kan du få professionel rådgivning ved henvendelse til
AB&CO · CONSULT på telefon +45 2624 7599.
 

 

Servicekontrakter

De fleste af vore kunder, ønsker at bruge deres tid på andet end kedler og varmesystem, - nemlig deres eget kerneområde. AB&CO tilbyder attraktive serviceaftaler med rabat.

Aftalen er gratis og der ydes rabat på timepriserne. Aftalen kan når som helst opsiges af kedelkunden.

Kontakt en servicetekniker eller hovedkontoret i Hedehusene, og få et uforpligtende tilbud !

 

 

Hjælpeværktøjer


Som ekstra kunde-service har vi samlet lidt forskelligt materialer - bla. til udlægning og budgetprissætning på vore produkter


KLIK HER