SÆRLIGE FORHOLDSREGLER VED AKUT SERVICE

Corona virussen Covid-19 påvirker os alle og derfor har ledelsen i AB&CO besluttet at indstille vores almindelige servicearbejde hos kunder i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens anvisninger og gældende lovkrav.

Corona kan bæres af en person og smitte selvom der ikke er sygdomstegn. Det er naturligvis vigtigt for os at vi ikke kan bringe smitte til vores kunder, og ligeså vigtigt at vores servicefolk ikke kan blive smittet – og dermed medvirke til en smittekæde der har vist sig ofte at ende fatalt på et tidspunkt ude i kæden.


Vi kan gøre enkelte undtagelser ved ekstrem vigtige akutudkald og på særlige vilkår:

 1. Ingen personer må komme nærmere vor servicemontør end 2 meter.
  Ingen håndtryk eller klap på skulderen osv.
   

 2. Servicemontøren bærer maske som minimum når der er andre mennesker i nærheden - herunder når han ankommer og forlader stedet, men ikke når han arbejder alene. Servicemontøren vil bruge latexhandsker og arbejdshandsker der skal kasseres efter brug, og vil skulle vaske sit arbejdstøj efter hvert servicebesøg, alternativ bruge engangsdragt.
   

 3. Hjælp hinanden med at huske på ovenstående forholdsregler. Vi er kun mennesker, der alle kan blive distraheret et øjeblik og dermed komme til at begå en alvorlig fejl. Ingen har prøvet dette før.
   

 4. Servicearbejdet takseres iht. takstblad som akutudkald samt både snavsede forhold og vanskelige vilkår. Ved serviceaftale vil der være rabat som aftalt.
   

Tak for jeres forståelse. Vi skal nok få nedlagt dette uhyre sammen på et tidspunkt.

Venlig hilsen | Vänlig hälsning

AB&CO GRUPPEN


Arvid Blom
Direktør

 

  

SERVICE TIL DIN KEDELDRIFT

Nyere TT BOILERS og TEKNIK kedler

Gamle TERMO TRADING kedler

- og andre mindre dampkedler
 


Autoriseret service, originale reservedele og professionel vejledning for alle nye og gamle Termo Trading kedler, TT BOILERS og TEKNIK kedler, samt andre mindre og mellemstore dampkedler på olie, gas eller elektrisk opvarmede.

AB&CO har den lovpligtige
ISO 9001:2015 certificering til at udføre serviceopgaver på kedler og procesvarmesystemer - herunder lovpligtig eftersyn af dampkedler.

Vi dækker hele Skandinavien og mere til.
 

 

   

Tryk på knappen og send en forespørgsel på service og reservedele eller bed om mere info om serviceaftale :

 

SEND MIG TILBUDEmail vil blive sendt til en vagtfunktion der gennemgår og koordinerer forespørgslen. Skriv "Service" øverst og så vil din forespørgsel vil blive hurtig besvaret af en servicemontør.

Af sikkerhedshensyn er du nødt til at bruge denne email kontaktformular til at kontakte os direkte denne første gang. Herefter vil vi svare dig med direkte email-adresse til servicemontøren. Vi beklager ulejligheden og håber på forståelse.

  Jimmi Farver
Servicemontør
Alle Kedler


Telefon :

+45 2711 9562

(Direkte)


+45 4817 7599 (Hovednummer)
  Steen Frederik Larsen
Servicemontør
Små El-dampkedler


Telefon :

+45 2
372 1407
(Direkte)


+45 4817 7599 (Hovednummer)

 


 

MENU                    KONTAKT


 

 


AB&CO tilbyder service, reparationer og ombygninger af det store produktprogram af både TT BOILERS og TEKNIK dampkedler og hedtolieanlæg.

Reservedele leveres fra velassorteret lager.

Service Dept.JPG (27283 bytes)

Service foretaget af AB&CO autoriserede servicefirmaer betyder at kedelfabrikkens serviceafdeling og ingeniører står bag opgaven, og fabrikken vil være underrette om alle forhold i opgaven. Dette  tilsikrer en høj kvalitet med den seneste teknik der er godkendt af fabrikken, herunder originale og godkendte reservedele. Alle opgaver udført af de autoriserede servicefirmaer er underlagt garanti.  

Opgaver og arbejde udført på AB&CO kedler af ikke-autoriserede servicefirmaer, betyder at AB&CO ikke yder nogen form  for garanti hverken på arbejdet, delene eller på den pågældende kedel som helhed. Generel rådgivning ydes altid til driftspersonalet og kunden som helhed, men detaljeret teknisk assistance i tekniske forhold ydes ikke igennem uautoriserede servicefirmaer.
 

Mere om firmaet :   

www.ABCO.dk

Rådgivning til Kedelkunder

Du kan altid ringe til kontoret på 4817 7599 og få gratis telefonrådgivning omkring vores kedler og udstyr.


For spørgsmål udover selve kedlen kan du få professionel rådgivning ved henvendelse til
AB&CO · CONSULT på telefon +45 2624 7599.
 

 

Servicekontrakter

De fleste af vore kunder, ønsker at bruge deres tid på andet end kedler og varmesystem, - nemlig deres eget kerneområde. AB&CO tilbyder attraktive serviceaftaler med rabat.

Aftalen er gratis og der ydes rabat på timepriserne. Aftalen kan når som helst opsiges af kedelkunden.

Kontakt en servicetekniker i Hedehusene, og få et uforpligtende tilbud !

 

 

Hjælpeværktøjer


Som en ekstra service til vore kunder har vi samlet lidt forskelligt materialer - bla. til udlægning og budgetprissætning på vore produkter, samt "lidt generelt teknik".


KLIK HER