Kontakt til AB&CO - den første gang

 

Email  [dynamisk og tidsbegrænset email adresse]

 

Tak for din henvendelse til AB&CO.

Du skal vide at vi ønsker at have en tæt og effektiv relation med vores kunder, leverandører og andre forretningsforbindelser.

En voldsom mængde af spam-emails og junk-emails der tidligere væltede ind over vores email postkasser, gjorde det meget svært for os at håndtere seriøse email tilfredsstillende. Vi var derfor tvunget til at lave en lidt besværlig procedure som potentielle forretningsforbindelser skal bruge når de kontakter os første gang med email.

Du bedes derfor bruge ovenstående eller nedenstående links [Email] - både hvis du skal sende os specifikke eller personlige emails denne første gang. Vi vil centralt læse alle emails omhyggeligt indenfor få timer og vurderer det aktuelle indhold. Vi vil herefter sørge for at den relevante kontaktperson hos os kommer til at svare dig med sin egen email (adresse), som du så kan bruges til efterfølgende korrespondance, dvs. direkte til kontaktpersonen.

Tak for forståelse for denne procedure, og vi undskylder for den ekstra ulejlighed du har med at kontakte os denne første gang.

 Svensk
Version

 English Version

 Deutsch Version

 

Brug venligst dette link til at kontakte os denne første gang til :


1)   E
n direkte kontakt til din kontaktperson

Skriv navnet på den kontaktperson du henvender dig til i toppen af ​​din email. Vi vil herefter sørge for, at den relevante kollega vil kontakte dig meget hurtigst med sin direkte email til den videre dialog.2)   P
rodukt-forespørgsler

Skriv hvilket produkt eller løsning af en opgave som du ønsker at høre mere om eller diskutere. Din email vil blive sendt til en central  koordination, der vil sørge for en kompetent kollega vil svare dig inden for meget kort tid.

 

Personlig Email
eller
Produktforespørgsel


Email

 

 

 


 

København, Danmark

CVR/Reg. nr. DK  2518  6400

Tlf.
 (+45) 4817 7599
 

hovedmenu