LUFTFORVARMER

Højt Ydende Varmeflader til Procesluft

 

hovedmenu                                                       kontakt
 

 

AB&CO tilbyder et stort program af dansk fremstillede procesluft varmevekslere for industriel anvendelse:
Damp, varmetransmissionsolie (hedtolie / VTO) eller hedtvand som det varmebærende medium samt el-opvarmning - ved høje tryk og temperaturer,
Hårdfør udførelse - udviklet til kemisk industri og fødevareindustri. Udgave med compound-finnerør specielt til spraytørringsanlæg
Meget pålidelig i drift, og i en kompromisløs høj kvalitet til selv meget krævende opgaver.
Mere end 1000 enheder installeret i næsten alle verdens lande siden 1992 - i overensstemmelse med selv de mest krævende myndigheder. Se også den omfattende referenceliste.
Kan kombineres med et stort program af termiske affugtere til tørring af procesluft, samt udbygges med el-opvarmning, damp/hedtolie supplement og effektive løsninger til varmegenvinding.
 

FLERE TEKNISKE DETALJER 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DETALJERET BESKRIVELSE & SPECIFIKATIONER

Compound Finnerør - et specielt type ekstruderet finnerør, opbygget med et kraftigt kernerør i rustfrit stål (2 mm godstykkelse) inde i kappe af speciel temperaturbestandig aluminiumslegering, hvoraf finnerne er trukket op. Dette giver en meget kraftig konstruktion der er særlig velegnet til procesopvarmning med høje tryk og temperaturer. Disse enheder fremstilles også til meget store luftmængder.


Lamelcoil - stak af tynde profilerede plader. Rør ekspanderet i pladestakken. En økonomisk løsning.


Glatrør - Den 100% sikre løsning til alle tryk og temperaturer. Anvendes udbredt til recirkulerende luft, afkastluft og røggas. Langt enklere at rense end finnerør og lamelcoils.

  

 • Damp Luftflader
  Opvarmning af procesluft og procesgas med tørmættet damp, eventuelt kombineret med damp af flere arbejdstryk og andre varmekilder. Damp fremstillet på dampkedler eller dampgeneratorer.
   

 • Hedtolie Luftflader
  Opvarmning af procesluft og procesgas med varm cirkulerende termisk olie (hedtolie) op til 300°C under atmosfæriske trykforhold. Hedtolien fremstillet med hedtoliekedler integreret i  et hedtoliesystem.
   

 • Hedtvand Luftflader
  Opvarmning af procesluft og procesgas med tryksat hedtvand (over 120°C) eller varmtvand (under 120°C)Stort  valgfrit program i flere typer materialer. Varmtvand fremstillet f.eks. på varmtvandskedler eller med et varmegenvindingssystem.
   

 • ComBlockTM
  Integrerede procesluft behandling og konditionerings-systemer i unit-design.
   

 • Oversigt over det totale program af procesluft varmevekslere

 

HighPe3.gif (5439 bytes)

Princippet i dampflader
med flashdamp- og kondensatunderkøler (varmegenvinding)

 

 

AB&CO Luftflader designes med optimal udnyttelse af varmekilderne.

Dampflader kan forsynes flere damptryktrin og med kondensatunderkøling. Således kan man anvende så meget som muligt af energien i kondensatet (og / eller eventuelt anden varmt vand og brine), - herefter anvendes så meget som muligt at den billigere lavtryksdamp, og derfor kun den strengt nødvendige mængde af den dyre højtryksdamp.

Er der ikke højtryksdamp til rådighed, kan batteriet udformes med enten en sektion med varm termisk olie (hedtolie booster), eller en elektrisk opvarmet sektion.

AB&CO Luftflader kan også leveres med integreret filter, og med udtrækbare sektioner (se foto her til højre). Kun fantasien sætter grænser.

  Store dampflader med kondensatunderkøler
  med udtrækbare sektioner

  se VIDEO af indsætning af udtrækbar sektion
  - så enkelt er de
  t
  !

   

   


  Dampflade med Kondensatunderkøler                        

   

   


  Procesluftflade til damp eller termisk olie < 300°C                                

 

Henning_D_Lille_isol_damp2.jpg (20290 bytes)

Små dampvarmeflader uden kondensatunderkøler

 Små dampvarmeflader med kondensatunderkøler
(varmegenvinding med besparelser 20 - 30%)

Dampflader med kondensatunderkøler
sammenbygget med filtre
komplet med udtrækbare sektioner