AFFUGTER

Termisk Tørring af Procesluft


 

kontakt                          hovedmenu

 AB&CO har mange års erfaring med termisk affugtning af procesluft - til konditionering og fastholdelse af bestemt temperatur og minimering af vandindhold i procesluft - til f.eks. tørreprocesser.

Affugterne tager i deres design de vigtige sanitære hensyn, og anvendes derfor udbredt indenfor såvel fødevareindustrien som kemisk industri. De er enkle at rengøre effektivt, både mekanisk og med CIP rensning.

AB&CO har et stort produktprogram af termiske procesluft affugtere. De leveres valgfrit med forskellige typer kølemedier (isvand, glykol, brine) og varmemedium (damp, hedtolie, vand eller elektrisk).

 

Procesluft affugtere leveres som komplette gastætte enheder i rustfrit stål, med udtrækbart dråbefang, drypbakke, kondensatbarriere, dræn, understøttende ben mv.

Kølefladens størrelse og opbygning er beregnet og afstemt efter kondensatproduktionen og optimal afdræning. I dette forhold samt den præcise udformning af detaljer i affugteren er afgørende for at kunne affugte effektivt - her ligger AB&CO's knowhow.

Procesluft kan affugtes termisk ned til 6 g/kg tør luft. Fugtigheder under denne værdi, bør ske på med de noget mere bekostelige absorption-affugtere.
 


Affugter.jpg (12478 bytes)

AB&CO standard affugter under færdiggørelse på værksted
Gennemtænkt sanitær design i rustfri stål
- enkel at rengøre

  AB&CO specialaffugter til produktion af mælkepulver
  Udtrækbart dråbefang til Store Luftmængder

   

  Dehumidifier.JPG (11717 bytes)

  AB&CO specialaffugter til spraytørring
  Udtrækbart dråbefang og udtrækbart køleflade
  Mindre Luftmængder  AB&CO Procesluftkøler (Lurgi, Tyskland)
  Helt i kobber og 100% gastæt


 

 

 

 


Detaljer