SPECIELLE VARMEVEKSLER

Rørvarmevekslere til Særlige Opgavere

 

 

Mange specialopgaver kræver specielt fremstillede detaljer. Sådan er det også med varmeveksling. En varmeveksler er ikke et entydig beskrivelse af en komponent. Den er et knudepunkt imellem to kredse med medier der kan være meget forskellige i mængde og form, og varmevekslerens udseende afspejler disse medier og ikke mindst deres forskellighed. Derfor kan en opgave ikke altid blot løses af enten en konventionel rørveksler eller en pladeveksler.

 

Koncentrat forvarmere til Spraytørring
(General Food UK)

 

KondensatorKK.JPG (12722 bytes)

Mobil kondensator til opsamling af
luft indeholdende opløsningsmidler (Kommunekemi)

 

Denne type produkt kræver en del ingeniørtimer til design, lay-out, beregning og prisfastsættelse. Derfor tilbydes dette som konsulentbistand.  Læs mere om de meget attraktive muligheder ved anvendelse af ydelse fra AB&CO · CONSULT

 

HPTubeHx.JPG (26422 bytes)

Højtryks AB&CO Varmevekslere 160 bar, 
Jet fuel-til-Vand   (NATO)

 

AKTHoechst2.JPG (12306 bytes)

Ammoniakfordamper med varm Hexan som drivmiddel
TEMA class AKT
(Hoechst, Korea)

 

Korrosive miljøer, kompleks medier, ekstreme temperaturer, tryk og stofværdier - gasser, væsker, fordampning, kondensering, ren konvektion, og kombinationer - disse elementer har stor indflydelse på udformning af varmeveksleren. Måske kan 90 - 95% af alle varmevekslere kategoriseres som standardprodukter, men de sidste 5 - 10% falder udenfor standardprodukterne og skal ofte konstrueres næsten fra bunden.

Hos AB&CO arbejder vi dog sjælden helt fra bunden, men vi bruger en stor pallet af standardkoncepter som udgangspunkt.

AB&CO største program af varmeveksler er til procesluft og omfatter opvarmning af luft med damp, hedtolie, hedtvand, varmtvand og elektrisk, samt termiske affugtere og kølere.

Mere om Procesluftvarmevekslere.

 

hovedmenu          kontakt