KUNDESERVICE

Download Programmer til Teknisk Udlægning

Værktøjer & Tabeller
Disse værktøjer og tabeller hjælper ingeniøren i at udlægge og beregne procesvarmesystemer, kapaciteter m.v.

Hvad med at få et Maskin- og Termisk Ståbi som skriveunderlag ?

 

Formelsamling
Som ingeniører har vi lagt mærke til at det er de samme formler vi bruger i det daglige. Visse af dem må vi lige slå op for en sikkerhedsskyld. Disse formler har vi sat op i tabelform, og har derfor valgt at meddelagtiggøre andre i denne oversigt.
 

Omregningstabel
SI, metriske, amerikanske og engelske enheder. Der er en skov af enheder, som kan tage tid at omsætte. Vi har gjort det enkelt i denne oversigt.

 
 

Rettigheder & Brug af Regneark

De viste regneark er fremstillet og er ejet af AB&CO. De kan frit benyttes til grov udlægning af større systemer og hvor de omtalte AB&CO komponenter indgår. Regnearkene må ikke bruges i kommerciel øjemed dvs. til tilbyde og sælge egne tilsvarende produkter og heller ikke til at sammenligne med andre leverandører af tilsvarende produkter.
 

Ansvarsfraskrivelse

Brug af regneark skal ske med alle mulige forbehold og helt uden ansvar for AB&CO.  De må derfor ikke bruges til præcis og/eller endelig udlægning af tekniske løsninger. Derfor opfordres alle bruger til at kontakte AB&CO og få et konkret tilbud, når projekter er inde i den afgørende fase.

Gratis Download
Teknisk  Udlægning og Prissætning
i enkle regneark (MS Excel)

Beregn din egen KEDEL
TT BOILERS dampkedler, el-kedler, dampgeneratorer, hedtolie-kedler, hedtvandskedler. Lav dine egne beregninger af den nødvendige størrelse, og udlæg flow, temperaturer, elektriske data og varmebalancen. Vælg imellem opvarmning af et strømmende medium eller et tankindhold opvarmet på en given tid. Ligger i Excel-format.

Beregn din egen VARMEVEKSLER
Udlæg AB&CO pladeapparater, rørvekslere, spiralvekslere. Afgjort det første gratis beregningsprogram til de mest almindelige varmevekslere. Men det er kun et vejledende program til anvendelse for de indledende undersøgelser og udlægning af termiske systemer.  Programmet er ikke til eksakte beregninger, idet det forudsætter at man selv har en idé om varmetransmission. Ligger i Excel-format.

- Dampflader til Procesluft
Damp opvarmning af procesluft. Brug denne Excel-fil for at bestemme størrelse og budgetpris i et standard design uden tilbehør. Meget enkelt at bruge til grove estimater.

- Varmevekslere til Procesluft
Opvarmning og køling af procesluft. Brug denne Excel-fil for at bestemme størrelse og budgetpris i et standard design uden tilbehør. Meget enkelt at bruge til grove estimater.

- Affugtere til Procesluft
Termisk affugtning af procesluft med vand eller glykolblanding. Brug denne Excel-fil for at bestemme størrelse og budgetpris i et standard design uden tilbehør. Meget enkelt at bruge til grove estimater.

- Elektriske Procesluftluftvarmere
Opvarmning af procesluft med elektriske varmelegemer. Brug denne Excel-fil for at bestemme størrelse og budgetpris i et standard design uden tilbehør. Meget enkelt at bruge til grove estimater.

 

Lav din egen generelle VARMEBALANCE
Lille let anvendeligt værktøj til udlægning og afbalancering af af de termiske størrelser dvs. temperaturer, flow og stofdata. Bruges med stor fordel i forbindelse med forespørgsler. Ligger i Excel-format.

Lav din egen dampbaserede VARMEBALANCE
Lille let anvendeligt dampværktøj til udlægning og afbalancering af de termiske størrelser dvs. damptryk,  temperaturer, flow og stofdata. Bruges med stor fordel i forbindelse med forespørgsler til "Varmeveksler Dampforvarmer / -kalorifer". Ligger i Excel-format

 


Download Instruktion
:
Før cursor hen over den blå overskrift, højreklik på musen og vælg "gem som" /"Save as". Gem filen et passende sted, hvor du eventuelt kan vælge at tjekke den for virus (de er alle virus-fri, men det er god latin at gøre det alligevel).

 

hovedmenu          kontakt